Met alles wat er in de wereld gebeurt, verandert er veel, moeten we als mensen creatiever omgaan met ons leven. Training, werk, kinderen opvangen of lesgeven en is alle luxe die we zo gewend zijn even opzij gezet.

Zo zien we als triathleten langzaam wedstrijd voor wedstrijd van onze agenda verdwijnen. En worden wedstrijden uitgesteld richting het najaar.

Hoe kan je er dan voor zorgen dat het triathlonseizoen waar je zo naar uit had gekeken nog steeds leuk wordt.

 

Vergroot je kennis.

Meerdere triathlon coaches maken steeds meer onlinecursussen. Lang leve het digitale leven dat we naast onze gewone leven hebben. Zo heb ik vorige jaar al de Trispiration Academy opgezet en inmiddels 6 online cursussen rijk.

Of volg een webinar, lekker even twee uur lang alles horen en leren over je favoriete sport.

Ook ik geef een webinar speciaal voor de vrouw. Hoe je nu slim kan gaan trainen.

 

Doe mee aan virtuele wedstrijden

Er zijn inmiddels al veel mogelijkheden hierin. Ik zelf heb meegedaan aan de Ironman VR2 en moet zeggen, doordat ik mij had ingeschreven, op social media liet weten dat ik meedeed stond er dus iets in mijn agenda. En dat deed mentaal echt iets met mij, ik kreeg weer dat wedstrijdgevoel. Ik stond op en ging mijn wedstrijdkleren aan trekken, bidons klaar maken. En ik tekende op straat een start en finishlijn. Tijdens het hardlopen en fietsen merkte ik dat ik harder pushte dan als het “gewoon” een training zou zijn. Dus mentaal kom je wel meer in die vibe dan als je niet mee zou doen. Er zijn namelijk anderen die ook meedoen waar je soort van tegen strijd. Kies uit wat voor jou werkt en plan je agenda met deze virtuele wedstrijden.

Trispiration Vrouwen Triathlon Competitie

Het heeft mij en het Trispiration Triathlon Team 2020 zeker geïnspireerd en zo gaan we in mei en juni 5 kleine wedstrijden doen en hebben we een rankinglijst. Je kan kiezen uit korte afstanden of lange afstanden. Zodat het matcht bij je trainingsdoelen. Mocht je het leuk vinden om mee te doen en jezelf in de maand mei uit te dagen met leuke challenges?

Klik hier voor meer info.

 

Pak de voordelen van de nadelen die we nu beleven. Het is omdenken en zoeken naar het nieuwe ritme. Zo kan je toch enorm veel lol beleven in dat waar je zoveel van houdt, samen op afstand!!!

Samen staan we sterker!

josta