Team

Het Trispiration Triathlon/duursport Team.

 

Een team voor vrouwen, een groep die heel divers is, alle leeftijden zijn vertegenwoordigd. Vrijgezellen, mama’s, oma’s, samenwonenden, getrouwden, met als gemene deler dat we houden van sporten, buiten zijn en genieten van het gevoel van fit zijn.

Enthousiast, motivatie en inspiratie zijn de 3 woorden die passen bij dit team. Het team is verspreid over heel Nederland, het maakt dus niet uit waar je woont, wat je achtergrond is en wat je niveau is.

Beginners tot aan de meer doorgewinterde duursport vrouw, het is een unieke groep waar iedereen volledig haar zelf kan zijn. We elkaar verder helpen met kennis en ervaringen.

Als je lid wordt van het team wat kan je allemaal verwachten:

  1. 4x per jaar een clinic, waar je meer gaat leren over hardlopen, zwemmen, fietsen, wissel en blok training, swim-run, net waar de behoefte ligt en afhankelijk van het moment in het jaar.
  2. 1x per jaar een triathlon wedstrijd georganiseerd speciaal voor het team.
  3. Elke maand een coachcall samen met een triathlon coach, hier kan je al vragen kwijt over trainingen, voeding, balans en mindset.
  4. Elke maand een challenge, zoals het volbrengen van een run-bike-run of elke dag een core training doen, je krijgt elke maand een nieuwe challenge, hier kan je vrijwillig aan meedoen en je kan prijzen verdienen. Prijzen worden mogelijk gemaakt door Athlete Sportsworld, Funkita, Head, Zoot en Trispiration.
  5. Je krijgt altijd 20% korting op alle producten van Trispiration en extra events die Trispiration organiseert als ook op Trispiration kleding.
  6. Je krijgt korting bij de partners van Trispiration.
  7. En je ontvangt een Team Swag Bag twv 100,-
  8. Wij komen vaak samen in een besloten facebook groep waar we alle foto’s, trainingen delen als ook vragen stellen.

Zin om je aan te sluiten voor Team 2021, meld je dan hier aan.

 

Hieronder een impresse van de Trispiration Triathlon wedstrijd van augustus 2020. Waarin de teamleden samen of solo een Olympic Distance of een halve triathlon hebben volbracht.