De decembermaand is begonnen en laten we eerlijk zijn, hoe leuk is het om verlanglijstjes te maken en Sinterklaas te vieren. Het inner-kind mag weer naar boven komen. En als je kinderen hebt dan helemaal, lekker meedoen met die gekheid.

 

Wij vieren elkaar met de familie Sinterklaas, als sinds ik mij kan herinneren komt er een grote zak van Sinterklaas met cadeaus die Piet voor de deur heeft gezet. Naast dat trekken we lootjes en maken we een surprise. Nu ik dit schrijf, ik moet snel beginnen met wat te maken en ook bedenken wat ik voor mijn “slachtoffer” ga kopen om in de surprise te stoppen.

 

Maar goed, in mijn cursussen en trainingen die ik geef heb ik het vaak over materialen die handig zijn voor als je triathlon doet. En wat je dus heel goed op een verlanglijstje kan zetten voor je familie, uhm ik bedoel Sinterklaas!

Hier volgt een top 5 die passen in een schoen of surpirse. En daarbij waarom het zo handig is om deze gadgets te hebben.

  1. Startnummerband, een elastische band om, om je middel te doen en je startnummer aan vast te maken. Aangezien we bij fietsen het nummer achter moeten hebben en bij lopen voorop, handig om snel even het startnummer naar voren te draaien.
  2. Snelle veters, dit zijn elastische veters die je in je hardloopschoen doet. 1x goed aftsellen en je hoeft nooit meer je veters te strikken en je schoen zit altijd goed. Nooit te strak. En je wissel van fietsen naar lopen gaat een stuk sneller.
  3. Zwembril, als je er al 1 hebt is een reserve bril altijd handig. En je kan best een beetje investeren in een betere zwembril dit jaar. Dat zwemt een stuk fijner.
  4. Frame tas, voor op je fiets. Hierin stop je je voeding voor tijdens het fietsen. Heel erg handig en past best veel in, scheelt weer moeilijk doen met weg stoppen in je triathlonpak.
  5. Time chip strap, Deze doe je om je enkel en gaat je chip op die wordt gebruikt bij wedstrijden om je tijd te registreren. Aangezien we ook zwemmen wel zo handig.

 

 

Als je lief bent geweest dit jaar zal Sinterklaas je vast heel erg verwennen met deze handige gadgets.

2019 gaat een mooi triathlon jaar worden.

 

Fijne Sinterklaas.

Liefs Josta