Vorige week schreef ik al over mijn strijd met het moederschap en het zijn van een sportvrouw. Inmiddels zijn wij vijf jaar verder en heb ik nog steeds iedere dag de strijd. Het moeder zijn vind ik het moeilijkste wat er is en, eerlijk gezegd, ben ik er niet zo goed in. Gelukkig hebben mijn vriend en ik hier een manier in gevonden. Hij is een supervader en daar ben ik enorm blij mee. Het geeft mij de ruimte om weer sportvrouw te zijn en de trainingen te doen die ik wil. En daardoor kan ik volledig bij de kinderen zijn wanneer zij mij nodig hebben.

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Volg Trispiration ook op Facebook en Instagram.

De sportvrouw komt weer terug

Mijn strijd duurt nog wel even voort, maar ik weet zeker dat ik er ooit weer ga komen. En om mijn strijd te vergemakkelijken, bedenk ik voor Trispiration allerlei leuke dingen, waar ik en heel veel andere vrouwen iets aan hebben. Zo heb ik de afgelopen weken 25 verschillende vrouwen geïnterviewd. Dat zijn vrouwen zoals wij, vrouwen die net starten met het hardlopen of triathlon, vrouwen die al jaren bezig zijn, vrouwen die fanatiek aan het trainen zijn of vrouwen die lekker bezig willen zijn. En niet onbelangrijk: Vrouwen van alle leeftijden.

Na ieder interview voel ik mij weer even die sportvrouw, raak ik enorm geïnspireerd en voel ik de kracht en motivatie. Daarnaast krijg ik ook het gevoel dat wij allemaal best leuk bezig zijn, dat we op het juiste pad zitten en dat we op weg zijn naar de top of dat ene bijzondere doel.

Op zoek naar een team  met gezellige en bijzondere sportvrouwen? Sluit je dan aan bij het Trispiration Triathlon Team.

Iedere week twee nieuwe interviews

Dat gevoel gun ik jullie ook! Zodat iedereen naast moeder en vrouw, zich ook een echte sportvrouw kan voelen. Vanaf nu komen er daarom iedere week twee van deze bijzondere interviews live tijdens mijn Trispiration Talks Podcast. Ieder interview is enorm de moeite waard. Zij vertellen hoe ze ooit begonnen zijn, hoe het nu met hen gaat, wat zij allemaal doen en regelen om de sport te kunnen beoefenen. Natuurlijk vraag ik ze ook om een gouden tip. En die zijn echt goud waard! Alleen daarom zou ik al gaan luisteren. Ben je nieuwsgierig geworden naar de podcasts? Je luistert ze hier!

josta