Start2Tri Cursus: 6 weken trainen voor beginners voor slechts eenmalig € 89 excl. BTW

De Start2Tri Cursus wordt tweemaal per jaar georganiseerd tussen maart en juli. Deze maanden zijn bewust gekozen, zodat je voor de start van je allereerste triathlonwedstrijd in mei als het wedstrijdseizoen begint, voldoende hebt kunnen trainen.

Dus ben jij een beginnend triathlete en ben je benieuwd wat ik met triathloncoaching voor jou kan betekenen voordat je eerste wedstrijd van start gaat?

In deze cursus leer je in 6 weken tijd en 1,5 uur per les, wat alle onderdelen zijn van triathlon en hoe je hiermee het best kunt oefenen. We gaan zwemmen in open water, hardlopen en fietsen, terwijl je tegelijkertijd leert hoe je het snelst kunt wisselen van tijdens je eerste triathlonwedstrijd. Je ontdekt hoe je veilig en vol vertrouwen je eerste triathlon doorkomt en welke materialen je hier eventueel voor nodig hebt. Ik houd hierbij altijd rekening met het budget dat je hiervoor te besteden hebt en vertel je graag waar je de benodigde spullen kunt kopen. Dus ben jij een gepassioneerde sportvrouw die de mentale en fysieke voordelen van de triathlonsport wil ervaren? Schrijf je dan nu direct in voor deze cursus. Ik hoop je snel te zien!

Data voor 2019:

Maandagavond 19.00-20.30uur

Locatie: Diemerpark Amsterdam IJburg

Cursus 1: 1 april t/m 13 mei 2019 (geen training op 22 april 2019)

Cursus 2: 20 mei t/m 1 juli 2019 (geen training op 10 Juni 2019)

Start2Tri cursus

€89
Excl. BTW