Premium Membership: 6 maanden lang onbeperkt trainen voor € 749 excl. BTW

  • Bij aanschaf van het Premium membership bied ik je hetzelfde aan als bij het coaching membership, maar wel met hele fijne extra's. Wat jouw Premium lidmaatschap namelijk uniek maakt, is dat je de mogelijkheid krijgt om zo vaak als je wilt, live te komen trainen. De trainingen vinden buiten plaats in Amsterdam. Dit aanbod geldt voor alle mogelijke trainingen: zwemmen, hardlopen, fietsen en krachttraining.
  • Je krijgt toegang tot vier live clinics per jaar. Experts vertellen je in deze clinics alles over sportvoeding specifiek gericht op vrouwen, over handige materialen die je eventueel nodig hebt en over de beste technieken voor een snelle wissel tijdens een triathlonwedstrijd.
  • Al mijn video's, de toegang tot mijn besloten Facebookgoep en je unieke trainingsschema en sportvoedingsschema zijn ook inbegrepen bij dit membershipprogramma.
  • BONUS #1: Bij aanschaf van dit membershipprogramma krijg je een gratis goodiebag ter waarde van € 40 met daarin een badmuts, een bidon en een buff in de kleuren van mijn eigen merk Trispiration. Dan heb je in ieder geval drie belangrijke benodigdheden al direct in de pocket.

Premium membership

€749
Excl. BTW
Coaching Membership
4 live clinics van Experts
Toegang tot alle video's
Toegang tot besloten Facebookgroep
Gratis goodiebag ter waarde van € 40
20% korting op Trispiration kleding