Coaching Membership

Wat haal jij als sportieve vrouw uit deze investering?

  • Je krijgt direct toegang tot online video's van Trispiration over zwemmen, fietsen, hardlopen en krachttraining, waarmee je jouw sporttechnieken kunt verbeteren. De workouts voor de krachttraining, kun je zelfs in 10 minuten eventjes buiten doen. In de online video's vertel ik je ook over de materialen die je gebruikt tijdens triathlonwedstrijden en hoe je die het best kunt onderhouden om er zo lang mogelijk plezier van te hebben. Na het bekijken van de video's zijn alle vragen die je nu mogelijk nog over triathlon hebt, beantwoordt en heb je direct een beeld van hoe ik in mijn trainingen te werk ga.
  • Omdat het mijn doel is om een community te creëren met vrouwelijke triathleten die elkaar aanmoedigen, vertel ik je door middel van blogs en tips over goede sportvoeding specifiek bedoeld voor de sportieve vrouw. Ook kan je in deze besloten community al je vragen stellen over onzekerheden of over persoonlijke zaken die je nu mogelijk in je leven ervaart en hoe daarmee om te gaan. Door de veiligheid van de besloten groep waar alleen vrouwen welkom zijn, hoop ik dat je je vrij voelt om bijvoorbeeld vragen te stellen over de vrouwelijke ongemakken of over het creëren van een goede balans voor jezelf tussen werk en privé.
  • Je wordt direct lid van mijn besloten Facebookcommunity 'Trispiration Triathlon Women,' waar je al je vragen kunt stellen, maar waar je ook inspiratie kunt opdoen en elkaar kunt motiveren om het beste uit jezelf te halen. Bovendien hoor jij als eerste van mij wanneer er door mij en mijn team een nieuw evenement of een gezamenlijke training wordt georganiseerd waar je aan mee kunt doen.
  • Je krijgt in totaal twee live clinics van experts. Dit houdt in dat je een dag gezamenlijk met alle gelijkgestemde leden uit de community live gaat trainen. Zo leer je de leden goed kennen en wordt de connectie in de groep met elkaar nog sterker.
  • Je ontvangt van mij een persoonlijk trainingsschema dat specifiek is afgestemd op jouw unieke werkomstandigheden, je sociale leven, je bouw etc., zodat ik samen met jou naar een gericht doel kan toewerken binnen de triathlonsport. Ik werk met het programma Trainingpeaks waar het schema in staat en we snel kunnen zien van elkaar hoe het gaat.
  • Daarnaast krijg je hier van mij een sportvoedingsschema bij voor wedstrijden waar je aan mee wilt doen. Ook dit schema schrijf ik specifiek voor jou persoonlijk, zodat je de juiste sportvoeding krijgt en weet wat je voor, tijdens en na de wedstrijd nodig hebt om een goed resultaat in de wedstrijd neer te kunnen zetten.
  • Ik bied je de mogelijkheid aan tot contact met mij of je coach & trainer via mail, What's App of Skype. Jij mag zelf kiezen welke van de drie platforms je het fijnst vindt. Zo heb je 24/7 iemand tot je beschikking die je vragen kunt stellen over een training of een bepaalde techniek die je onder de knie wilt krijgen. Jouw coach staat altijd voor je klaar om je te helpen, maar je kunt natuurlijk ook met haar sparren over toffe wedstrijden waar je graag aan mee zou willen doen.
  • BONUS #1: Bij aanschaf van dit membershipprogramma krijg je een gratis goodiebag ter waarde van € 40 met daarin een badmuts, een bidon en een buff in de kleuren van mijn eigen merk Trispiration. Dan heb je in ieder geval drie belangrijke benodigdheden al direct in de pocket.

Coaching membership

€599
per 6 maanden
6 maanden lang coaching
Toegang tot online video's
Toegang tot besloten Facebookcommunity
2 live clinics van Experts
Persoonlijk trainingsschema
Sportvoedingsschema op maat
24/7 ondersteuning via What's App of Skype
Gratis goodiebag ter waarde van € 40
20% korting op Trispiration kleding

Coaching membership

€119
per maand
Toegang tot online video's
Toegang tot besloten Facebookcommunity
2 live clinics van Experts
Persoonlijk trainingsschema
Sportvoedingsschema op maat
24/7 ondersteuning via What's App of Skype
Gratis goodiebag ter waarde van € 40
20% korting op Trispiration kleding