fbpx

Club Membership

Wat haal jij als sportieve vrouw uit deze investering?

  • Je krijgt direct toegang tot online video's van Trispiration over zwemmen, fietsen, hardlopen en krachttraining, waarmee je jouw sporttechnieken kunt verbeteren. De workouts voor de krachttraining, kun je zelfs in 10 minuten eventjes buiten doen. In de online video's vertel ik je ook over de materialen die je gebruikt tijdens triathlonwedstrijden en hoe je die het best kunt onderhouden om er zo lang mogelijk plezier van te hebben. Na het bekijken van de video's zijn alle vragen die je nu mogelijk nog over triathlon hebt, beantwoordt en heb je direct een beeld van hoe ik in mijn trainingen te werk ga.
  • Omdat het mijn doel is om een community te creëren met vrouwelijke triathleten die elkaar aanmoedigen, vertel ik je door middel van blogs en tips over goede sportvoeding specifiek bedoeld voor de sportieve vrouw. Ook kan je in deze besloten community al je vragen stellen over onzekerheden of over persoonlijke zaken die je nu mogelijk in je leven ervaart en hoe daarmee om te gaan. Door de veiligheid van de besloten groep waar alleen vrouwen welkom zijn, hoop ik dat je je vrij voelt om bijvoorbeeld vragen te stellen over het creëren van een goede balans voor jezelf tussen werk en privé. En dat we elkaar inspireren en motiveren. En wie weet vind je ook je ideale trainingsmaat die om de hoek woont.
  • Je wordt direct lid van mijn besloten Facebookcommunity 'Trispiration Triathlon Women members,' waar je al je vragen kunt stellen, maar waar je ook inspiratie kunt opdoen en elkaar kunt motiveren om het beste uit jezelf te halen. Bovendien hoor jij als eerste van mij wanneer er door mij en mijn team een nieuw evenement of een gezamenlijke training wordt georganiseerd waar je aan mee kunt doen.
  • 1x per jaar organiseert Trispiration een club member dag. Waar we samen gaan trainen, clinics volgen en de gehele dag lekker met triathlon bezig zijn. Als member ontvang alle info over deze dag per mail.
  • 1x per maand gaat 1 van de coaches of trainsters van Trispiration live in de besloten FB-groep Trispiration Triathlon Women Members. Daarin kan je al je vragen kwijt en worden er diverse onderwerpen besproken over triathlon trainingen, trainingsschema's, voeding en meer.
  • Via het instragram account Trispiration.eu komt en er een speciale groep waar je toegang krijgt. In instastories komen foto's, video's van members of coaches/trainsters langs. En extra info alleen bedoeld voor de members.
  • BONUS #1: Bij aanschaf van dit membershipprogramma doneert Trispiration elke maand 2,- aan 4ocean.com Neem je een jaarlidmaatschap af dan ontvang jij het 4 ocean armbandje ter waarde van 20$. Hiermee steun je het doel dat onze oceanen en kustlijnen plastic en troep vrij worden. Zodat we extra kunnen blijven genieten van mooie openwaterzwemsessies.
  • BONUS #2: Ik geef je ook nog eens 10% korting op Trispiration kleding en producten, zodat je naar hartenlust kwalitatieve triathlon kleding kan kopen. Met zorg gemaakt en eigen ontwerp van Trispiration.

Club membership

€324
per jaar
Jaar lang membership
Toegang tot online video's
Toegang tot besloten Facebookcommunity
Jaarlljkse clubmember dag
Special instagram stories groep
1x per maand Q&A met coach
4Ocean bracelet
10% korting op Trispiration kleding

Club membership

€32
per maand
Toegang tot online video's
Toegang tot besloten Facebookcommunity
Jaarlijkse clubmember dag
Special instagram storie groep
1x per maand Q&A met coach
10% korting op Trispiration kleding