Goh wat gaat de tijd hard als je lol hebt in het leven. Vandaag, op 17 mei, ben ik weer een jaar ouder en mag ik 43 kaarsjes uitblazen. Als ik het getal opschrijf, kan ik het eigenlijk niet geloven, want ik voel mij nog steeds begin 30. En jij vraagt je vast af hoe dat komt!

Hard werken en genieten

Ik heb jarenlang heel hard aan mezelf gewerkt en ik ben door diepe dalen gegaan. Maar die diepe dalen had ik nodig om de pieken aan te kunnen tikken. En met dat harde werken ga ik door, want ik voel aan alles dat ik nog niet aan mijn top zit. Er zit nog van alles in mij verstopt wat er graag uit wil en wat ik graag met de wereld wil delen, al weet ik nu nog even niet hoe.

Ook door het opzetten van mijn eigen bedrijf is mijn persoonlijke ontwikkeling in een stroomversnelling geraakt. Geloof mij, als ondernemer word je geconfronteerd met genoeg zaken die best pittig zijn. En dan heb ik het niet alleen over het afgelopen jaar! Ik heb denk ik wel honderd keer met mijn bedrijf willen stoppen, maar uiteindelijk is het de aanhouder die wint. En natuurlijk heb ik dat niet alleen gedaan, want ik heb een man die in mij gelooft en mij overal in steunt.

Zin in komend jaar

En kijk waar ik nu ben! Ik heb een superlieve man, twee fantastische kinderen, twee mooie witte herders en een heerlijk schip om in te wonen. Ik mag samenwerken met superveel lieve, leuke, gekke en inspirerende vrouwen die aan triathlon doen. Wat wil je nog meer?

Aan alles voel ik dat dit pas het begin is en die gedachte maakt mij superblij. Ik heb enorm veel zin om, ook dit jaar, Trispiration verder te laten groeien en nog veel beter te maken. En daarmee ook mezelf als vrouw, duursportfanaat, ultraloopster, triathlete, mama van en partner van verder te ontwikkelen. Dat geeft mij enorm veel energie en omdat ik meer mezelf durf te zijn, mijn rare gedachten kan loslaten en van zoveel leuke dingen energie krijg, voel ik mij nog steeds 33 jaar in plaats van 43 jaar.

Wil je ook lekker jong door het leven blijven gaan? Zodat we altijd kunnen blijven spelen en nooit meer nadenken over wat anderen ervan vinden. Dat gek doen, lief zijn voor een ander en ook voor jezelf, buitenspelen, respect hebben, andere inspireren en nogmaals gek doen gewoon het nieuwe normaal is? Dat wordt, ook voor het komende jaar, mijn doel en daar proost ik op!

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Volg Trispiration ook op Facebook en Instagram.

josta