21 Days Triathlon Game Changer

Ga 21 dagen aan de slag en maak de volgende stap in je trainingen. Leer hoe je kan koppelen met training, voeding en leer de balans te houden. Balans om blessurevrij te blijven trainen en elke training het maximale eruit te halen.


De 3 pijlers:
1. Training, uiteraard! Krijg uitleg over de training, de achtergrond, energiesysteem en wat er dan gebeurd in je lichaam. Video’s over herstel en hoe je actief kan herstellen. Leer hoe je goed kan luisteren naar je lichaam , zodat je weet wanneer je kan pushen en wanneer even niet. Om zo altijd optimaal met je training bezig te zijn.
2. Voeding, video’s waarin ik je uitleg over koolhydraten, eiwitten, macronutrienten. Maar ook recepten met uitleg. Wat je kan eten voor een wedstrijd, slimme ontbijtjes, maar ook voor na wedstrijden en intensieve trainingen voor een optimaal herstel.
3. Balans, Hoe hou je de balans tussen, werk, sociaal leven, gezin, training. Het mentale spel, stress, blessure preventie. 

21 dagen lang gaan we samen aan de slag. Veel informatie, kennis en veel mogelijkheden tot het stellen van vragen over training, voeding en balans. 
Elke week kom ik live in de facebook groep waarin je direct al je vragen aan mij kunt stellen.
21 video’s had ik dat al gezegd!!!!

Alles is gericht om nog slimmer, effectiever als vrouw te gaan trainen voor triathlon. De game changer voor jou, wat kan jij veranderen om weer een stap verder te komen?!

We starten 1 juli t/m 21 juli 2020. 
Alle video’s en documenten blijven beschikbaar t/m 30juli 2020. Dus mocht je per ongeluk een dag overslaan no worries!


Veel kennis, veel waarde, veel communicatie mogelijkheid om echt weer een stap verder te komen in je triathlon trainingen als vrouw. En korte opdrachten om meer inzicht te krijgen in hoe jij traint, eet, balans houdt en daarmee die stap te maken.

Deze 21 dagen is geschikt voor de beginner, als je net bent begonnen met triathlon en training. Maar ook voor de triathlete die al langer bezig is met triathlon maar niet verder komt en zin heeft in een motivatie boost en te kijken waar je wat kan veranderen om weer verder te komen.


Dit alles voor 21,- Dat is 1 euro per dag!!!

Maar ik kan mij voorstellen dat je eerst even wil kijken wat het nu precies is, ontvang hier de eerste 3 video’s gratis. Meld je gratis hier aan: Ja ik ontvang graag 3 video’s per mail.